Kvalitetstid – bruk fritiden din på noe annet enn renhold!

Kilderent utfører renhold og andre forefallende tjenester i private hjem. Dette er en tjeneste som stadig øker i omfang. Våre renholdere disponerer bil m/utstyr for bruk i flere hjem hver dag. Tjenesten legges opp med arbeidsomfang og frekvens i samarbeid med beboerne – her kan behov variere en god del.

Need help to write your essay

Ordinært renhold

Renhold gulv – vask og/eller støvsuging. Gulvlister avtørres. Matter ristes/henges til lufting (krever tilgang på veranda m/rekkverk e.l.) Bordflater og vindusposter avtørres – reoler og hyller avtørres. Kjøkkenbenk inklusiv vask rengjøres – komfyrtopp og benkeflater rengjøres. Speil inklusiv lysarmatur avtørres – Dusjkabinett/badekar/toalett rengjøres. Blomsterstell utføres etter avtale.

Renhold og andre tjenester utover dette kan avtales særskilt. Det forutsettes at gulvene er ryddet for løse gjenstander så som leker, klær etc. før renholdsarbeidet kan startes. Tjenesten utføres normalt av to renholdere i tidsrommet 08.00 til 16.00.

Prisen beregnes ut fra befaring i lokalene og avtalt arbeidsomfang og hyppighet. I prisen er inkludert lønn m/sosiale kostnader, forsikringer, transport, utstyr, materiell og administrasjonskostnader. Renholderne disponerer nøkler til hjemmet, og opererer uavhengig av beboerne. Renholderne har taushetsplikt, og er forpliktet til å bære uniform i arbeidet.

Send oss en henvendelse

Vi kommer gjerne og tar en befaring med dere, slik at vi best mulig kan gi dere en god pris på renholdet.

Du kan ringe oss på telefon 479 33 399, eller bruke skjemaet nedenfor til å sende oss en henvendelse. Vi vil komme tilbake til deg så fort en av våre medarbeidere er tilgjengelig:

Nettsiden er designet og utviklet av SocialScreen AS