Tjenester

Kontorrenhold / Butikkrenhold

Hver dag, en gang i uken, eller ved behov!
Moderne kontorrenhold betyr en individuell tilpassing av renholdet til din bedrift, avhengig av behov, slitasje og rengjøringsfrekvens.

Noen har behov for renhold hver dag, andre en gang i uken. Derfor er det viktig å definere hvilke renholdsbehov man har – hvor ofte det skal rengjøres, hva som skal rengjøres – før man innhenter en pris.

Tjenester 1
Tjenester 3

Trapper og fellesareal

Rengjøring av fellesareal innbefatter ofte store arealer som må vaskes manuelt, da det ikke er plass til rengjøringsmaskiner. Manuell vasking er tungt, så det er viktig med godt vedlikehold av gulv.

En annen avgjørende faktor er gode avtråkkingssoner med matter, rister og lignende som hindrer innføring av snø, sand/grus og søle på gulver som skal rengjøres. Et enkelt prinsipp for renhold av fellesareal er at jo høyere standard det er på gulvene (at de er godt vedlikeholdte og fortsatt blanke), jo lettere og raskere utføres renholdet noe som igjen påvirker kostnadene.

Vinduspuss

Ukentlig, månedlig, eller når det er behov, kan vi pusse dine vinduer i Trøndelag, Trondheim. Spør oss om tilbud på en fast løpende pusseavtale så vil vi gi deg tilbud med gode betingelser som er bedre en de du har i dag! Arbeidet utføres av profesjonelle vinduspussere med topp utstyr, og med kundeservice som fokus!
Tjenester 5
Tjenester 7

Fasaderengjøring

Erfarne medarbeidere med flere års erfaring bruker nytt og effektivt utstyr på fasaderengjøring. Arbeidsvarsling, sikkerhet og fremdrift planlegger vi alltid på forhånd.

Hvor ofte bør fasader rengjøres?

Vi anbefaler årlig fasaderengjøring i kombinasjon med vinduspuss, og persiennerengjøring der det er normal belastning av veistøv, salt, sot, eksos, pollen, sopp/alger, med mer. Regelmessig rengjøring av fasade forebygger sopp/alger, den har samme virkning og hensikt på bygg som regelmessig bilvask! Det ser bedre ut og varer lengre! Rengjøringen kan utføres med spyling med rent varmt vann uten kjemikalier.

Industrirenhold

Produkhaller med kontorer, verksteder, bilfirmaer og skipsverft etc.
Industrirenhold
Tjenester 10

Flytterengjøring

Vi utfører alt av flytterengjøring for bedrifter og private.

Vi har alle opplevd å flytte, da er det mye planlegging og mye sjauing som skal utføres på kort tid, da kan det være godt å ha oss til å utføre rengjøringen. Det er ikke uvanlig at nye eiere av boliger klager på renhold. Bruker du oss, reduserer du sjansen for klager.

Temporære oppdrag

Flytterengjøring, polishbehandling av gulv, rensing av tepper og møbler, hovedrengjøring etc.

Gir du de harde gulvbeleggene i bedriften en jevnlig overflatebehandling i form av oppskuring og boning, sliter du på polishen istedenfor på selve gulvbelegget. Det forlenger gulvbeleggets levetid og er en lønnsom investering for bedriften.

Tjenester 12
Hjemmerenhold

Hjemmerenhold

Få fast hjemmerenhold – en hjelp i hverdagen!

Sentrale oppgaver med vaskehjelp i privathus kan være gulvrenhold, vindusvask, støvsuging, støvtørking, renhold av bad, skifting av sengetøy og annet som kunden måtte ønske. Vi utfører renholdet etter ønsker og behov.